Kom jij samen werken?

Vacature schoonmaker (weekend/avond)
 

Organisatie
Rentex in Bolsward is één van de grootste zelfstandige wasserijen van Nederland en gespecialiseerd in het verwerken van textiel voor de gezondheidszorg. Klantpartnerschap en ‘taking care together’ zijn onze drijfveren. Bij Rentex werken ca. 450 mensen. Wij zijn trots op ons bedrijf en zeer betrokken bij onze klanten. 

Ter versterking van de afdeling schoonmaak zijn wij op zoek naar:
een schoonmaker die samen met ons schoonmaakteam zorgt voor een schone en nette werkomgeving.

Jouw functie
De schoonmaker is samen met de collega’s van de afdeling schoonmaak verantwoordelijk voor het schoonmaken van onze kantoren, opgangen, kantine en sanitaire ruimten. Je werkdagen zijn zaterdagochtend en twee of meer avonden per week. Het aantal uren per week en de avonden worden in overleg gepland.

Jouw profiel
Een echte aanpakker en een teamplayer
• Je bent bereid tot het werken in wisselende diensten
• Fysiek in goede conditie
• Gemotiveerd en stressbestendig
• Flexibel inzetbaar
• Woonachtig in de omgeving van Bolsward of nabije omgeving

Wij bieden
Rentex biedt een afwisselende baan met voldoende uitdaging. Wij bieden een leuke parttime baan met flexibele werktijden. Je inzet wordt beloond met een marktconform salaris volgens de cao voor Textielverzorging, een compleet pakket secundaire
arbeidsvoorwaarden, interne opleidingsmogelijkheden, een reiskostenvergoeding. Bovenal een leuke werksfeer en collega’s.
 

Informatie
Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Marije Mulder, afdeling P&O, telefoonnummer 0515-578989 of P&O@rentex.nl.

Reageren
Ben je enthousiast geworden? Stuur dan een motivatie met recent CV o.v.v. ‘Vacature schoonmaker Rentex’ per e-mail naar p&o@rentex.nl.