• DNA.png

Vakmensen die

het samen doen

 

Met wie werk je samen als je met Rentex wast? Met nuchtere vakmensen die weten wat efficiënte logistiek inhoudt. Met een passie voor betrouwbare kwaliteit en duurzame oplossingen. We zijn vooral ook mensen die de samenwerking zoeken, op wie je altijd kunt rekenen. Op een manier die misschien wel net zo zorgzaam is als de zorg zelf. We zetten graag die extra stap die het verschil maakt.  

 

Rentex staat voor duurzaamheid, innovatie en efficiency. Onze industriële wasserij is een soepele logistieke machine, die continu duurzamer en circulair wordt. Moderne waslogistiek heeft innovatieve technologie als steeds schonere motor. Rentex voegt daar de kracht van oprecht geïnteresseerde samenwerking met mensen aan toe. Want uiteindelijk gaat het om aandacht voor de mensen in de zorg. Om medewerkers, patiënten, bewoners en cliënten. We weten achter wie we staan en daar krijgen we energie van. Taking care together!

 

 

 

SAMEN, NUCHTER

EN VAKMANSCHAP

 

DAT MAAKT ONS

ALLEMAAL SPECIAAL

ACHTER WIE STAAN WE

ZIEKENHUISZORG 

Als lean-specialist en klantpartner denken we mee in de hele logistieke keten voor al je leasetextiel en dienstkleding. Met maar één doel: zorgeloze continuïteit en maximale grip op gebruik en kosten.

VERPLEEG -EN VERZORGINGSHUIZEN

Schone kleding voor ‘onze’ bewoners, tot in de puntjes verzorgd leasetextiel en eigen linnengoed. Betrokkenheid en persoonlijke aandacht staan bij ons voorop.

REVALIDATIECENTRA 

Ook voor een korte periode en bij wisselende bezettingen heb je altijd de juiste voorraad leasetextiel beschikbaar. Desgewenst wassen we ook de kleding van de patiënten.

GEHANDICAPTENZORG

Juist deze bewoners zijn bijzonder gehecht aan hun eigen kleding en dekbedovertrek. Altijd schoon en fris retour. We denken graag mee over cliëntparticipatie en hoe we dit op een passende manier kunnen invullen.

GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG 

Speciaal ingezet textiel en behandeling van persoonsgebonden wasgoed is voor ons de normaalste zaak van de wereld.

ZBC'S EN PRIVÉKLINIEKEN 

Vaak zetten we naast de verzorging van leasetextiel ook een tailor-made linnenpakket in.