Vakmensen die

het samen doen

 

Met wie werk je samen als je met Rentex wast? Met nuchtere vakmensen die weten wat efficiënt ingerichte logistiek inhoudt en die dagelijks duurzame topkwaliteit leveren. We zijn vooral ook mensen die de samenwerking zoeken, op wie je altijd kunt rekenen. Op een manier die misschien wel net zo zorgzaam is als de zorg zelf. We zetten graag dat stapje extra, dat juist het verschil kan maken. 

 

Bij Rentex zijn innovatie, efficiency en duurzaamheid prioriteiten. Onze industriële wasserij is dan ook een soepele logistieke machine, die alleen maar goed kan draaien omdat er  interesse in mensen achter zit. En in de zorg draait het natuurlijk allereerst om aandacht voor de mensen in de ziekenhuizen en zorginstellingen. Om patiënten, bewoners en cliënten. We weten achter wie we staan en daar krijgt iedereen bij Rentex energie van. 

 

 

 

SAMEN, NUCHTER

EN VAKMANSCHAP

 

DAT MAAKT ONS

ALLEMAAL SPECIAAL

ACHTER WIE STAAN WE

ZIEKENHUISZORG 

Als lean-specialist en klantpartner denken we mee in de hele logistieke keten voor al je leasetextiel en dienstkleding. Met maar één doel: zorgeloze continuïteit en maximale grip op gebruik en kosten.

VERPLEEG -EN VERZORGINGSHUIZEN

Schone kleding voor ‘onze’ bewoners, tot in de puntjes verzorgd leasetextiel en eigen linnengoed. Betrokkenheid en persoonlijke aandacht staan bij ons voorop.

REVALIDATIECENTRA 

Ook voor een korte periode en bij wisselende bezettingen heb je altijd de juiste voorraad leasetextiel beschikbaar. Desgewenst wassen we ook de kleding van de patiënten.

GEHANDICAPTENZORG

Juist deze bewoners zijn bijzonder gehecht aan hun eigen kleding en dekbedovertrek. Altijd schoon en fris retour. We denken graag mee over cliëntparticipatie en hoe we dit op een passende manier kunnen invullen.

GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG 

Speciaal ingezet textiel en behandeling van persoonsgebonden wasgoed is voor ons de normaalste zaak van de wereld.

ZBC'S EN PRIVÉKLINIEKEN 

Vaak zetten we naast de verzorging van leasetextiel ook een tailor-made linnenpakket in.