Kom jij samen werken?

Vacature vakantiebaan

 

Introductie
Een vakantiebaan bij één van de grootste zelfstandige wasserijen van Nederland. Wij zijn op zoek naar jongeren die tijdens de zomervakanties geld willen verdienen.
 

Organisatie
Rentex in Bolsward is een familiebedrijf en gespecialiseerd in het verwerken van textiel voor de gezondheidszorg. Samen met 450 collega’s hanteren wij het motto “Taking Care Together”, het is niet gek dat onze directie zelf op een vrachtwagen rijdt, of meewerkt in onze productie. Ons doel is samen te werken om alles slimmer, sneller en beter te doen. Dit maakt onze wasserij een ontzettend leuk en uitdagend bedrijf om voor te werken.
 

Jouw functie
De wasserij heeft verschillende afdelingen: de sorteerafdeling, de afdeling (lease)textiel, de afdeling inpak, de afdeling bovenkleding, de afdeling dienstkleding en de afdeling Klant Eigen Wasserij. Wasgoed wordt hier gesorteerd, gewassen, gedroogd en ingepakt. Samen met een superleuk team werk je in een dynamische omgeving vol nieuwe uitdagingen. Onze werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag. Onze diensten beginnen om 06.00 uur tot 15.00 uur van van 15.00 uur en eindigen dan tussen 20:00 en 24:00 uur afhankelijk van de afdeling. 
 

Jouw profiel
Wij zijn op zoek naar jongeren die flexibel zijn ingesteld en de handen graag uit de mouwen steken. Daarnaast houden we van een goede dosis eigen initiatief en doorzettingsvermogen. Ook wordt verwacht dat je snel zelfstandig aan de slag kunt.

  • Een echte aanpakker
  • Gemotiveerd en stressbesteding
  • Je bent minimaal 2 ochtenden/middagen/avonden per week beschikbaar
  • Woonachtig in Bolsward of nabije omgeving


Wij bieden

  • Veel werk tijdens de zomerperiode
  • Leuke werksfeer en collega’s van verschillende nationaliteiten
  • Vet salaris (1 euro meer dan bij de supermarkt of horeca)
  • Afwisselend werk
  • Extra bonus 3 weken werken

Een extra bonus van € 100,-- netto bij 3 weken (20-40 uur verdeelt over gemiddeld 5 
dagen per week) aaneengesloten werken, waarvan minimaal 2 weken in de
bouwvakperiode.

  • Extra bonus bij 4 weken werken. 

Een extra bonus van € 150,-- netto bij 4 weken of langer (20-40 uur verdeelt over gemiddeld 5 dagen per week) aaneengesloten werken, waarvan minimaal 2 weken in de  bouwvakperiode.


Informatie en reageren? 
Ben je tussen de 16 en 23 jaar en weet je van aanpakken? Solliciteer dan snel via onderstaande link. Wil je liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Marije Mulder van de afdeling P&O op telefoonnummer 0515-578989 of via p&O@rentex.nl.