Kom jij samen werken?

Vacature productiemedewerk(st)er

 

Organisatie

Rentex in Bolsward is één van de grootste zelfstandige wasserijen van Nederland en gespecialiseerd in het verwerken van textiel voor de gezondheidszorg. Klantpartnerschap en ‘taking care together’ zijn onze drijfveren. Bij Rentex Floron werken ca. 450 mensen. Wij zijn trots op ons bedrijf en zeer betrokken bij onze klanten.
 

Ter versterking van onze productie zijn wij op zoek naar:

Productiemedewerkers die houden van aanpakken.
 

Jouw functie
Als productiemedewerker werk je op verschillende afdelingen. De wasserij heeft meerdere afdelingen: de sorteerafdeling, de inpakafdeling, de afdeling (lease)textiel, de afdeling dienstkleding en de afdeling Klant Eigen waar het persoonsgebonden wasgoed van bewoners van zorginstellingen wordt behandeld. Wasgoed wordt hier gesorteerd, gewassen en gedroogd en ingepakt. Samen met een superleuk team werk je in een dynamische omgeving vol nieuwe uitdagingen. Onze werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag waarbij het incidenteel kan voorkomen dat er op zaterdag wordt gewerkt. Onze diensten beginnen vanaf 06.00 tot 24.00 uur.
 

Jouw profiel
Wij zijn op zoek naar mensen die flexibel zijn ingesteld en de handen graag uit de mouwen steken. Daarnaast houden wij van een goede dosis eigen initiatief en doorzettingsvermogen. Ook wordt verwacht dat je snel zelfstandig aan de slag kunt.

 

Een echte aanpakker en een teamplayer

Gemotiveerd en stressbesteding

Flexibel inzetbaar (tussen 06.00-24.00 uur planning in overleg)

Fysiek in goede conditie

Woonachtig in Bolsward of nabije omgeving


Wij bieden
Rentex biedt een afwisselende baan met genoeg uitdaging en doorgroeimogelijkheden. Wij bieden een leuke fulltime baan met flexibele werktijden tussen 06.00-24.00 uur. Wil je liever parttime? Geen probleem! Je inzet wordt beloond met een marktconform salaris volgens de CAO voor Textielverzorging, een compleet pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, interne opleidingsmogelijkheden, een reiskostenvergoeding en een leuke werksfeer en collega’s.


Informatie en reageren?
Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Marije Mulder van de afdeling P&O, telefoonnummer 0515-578989.


Interesse?
Ben je enthousiast geworden? Stuur dan een motivatie met recent CV o.v.v. ‘Vacature productiemedewerker’ per e-mail naar P&O@rentex.nl.