Kom jij samen werken?

Vacature allround onderhoudsmonteur

 

Introductie
Ter versterking van onze technische dienst zoeken we een allround onderhoudsmonteur die samen met ons technisch team de beschikbaarheid van het machinepark borgt en optimaliseert. Organisatie Rentex in Bolsward is een familiebedrijf en gespecialiseerd in het verwerken van textiel voor de gezondheidszorg. Samen met 450 collega’s hanteren wij het motto “Taking Care Together”, het is niet gek dat onze directie zelf op een vrachtwagen rijdt, of meewerkt in onze productie. Ons doel is samen te werken om alles slimmer, sneller en beter te doen. Dit maakt onze wasserij een ontzettend leuk en uitdagend bedrijf om voor te werken.

 

De functie
De allround onderhoudsmonteur is samen met de collega’s van de technische dienst verantwoordelijk voor het (preventief) onderhoud van ons moderne, geautomatiseerde machinepark. Je lost technische storingen aan machines en installaties op van mechanische, elektrotechnische, pneumatische of hydraulische aard. Je ontwikkelt voorstellen tot verbetering of vervanging van machines en/of installaties en bent alert op de realisatie daarvan. Daarnaast voer je inspecties uit en verzorgt de bijbehorende administratie.

 

Wij zoeken
• Je hebt een afgeronde technische MBO opleiding (niveau 4) bij voorkeur elektro en / of mechatronica;

• Je hebt bewezen werkervaring in vergelijkbare functie;

• Kennis en ervaring met PLC-besturingssystemen is een pré;

• Je hebt affiniteit met energietechnieken en netwerksystemen;

• Je bent bereid tot het werken in wisselende diensten (2-ploegen);

• Kennis en ervaring met bedrijfsonderhoudssoftware (bijv. Ultimo) is een pré;

• Goede contactuele eigenschappen;

• Woonachtig in het Noorden van het land (max. reistijd woon/werkverkeer 1 uur).

Ben jij die gedreven en enthousiaste teamplayer met een resultaatgerichte en flexibele instelling en goede communicatieve en sociale vaardigheden? Sta je open voor ontwikkeling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wij bieden
Rentex biedt een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid binnen een dynamisch familiebedrijf waar kwaliteit, service, professionaliteit en samenwerking hoog in het vaandel staan. Jouw inzet wordt beloond met een goed salaris (meer dan marktconform) en een compleet pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Informatie
Wil je meer informatie over deze vacature of werken bij Rentex? Neem dan contact op met Marije Mulder, afdeling P&O op telefoonnummer 0515-578989 of e-mail p&o@rentex.nl.