Kom jij samen werken?

Vacature coördinator magazijn (in opleiding) 

 

Introductie

Ter versterking van ons team zoeken we een coördinator (in opleiding) voor magazijnwerkzaamheden, gericht op voorraadposities textiel, die op termijn kan doorgroeien naar een volwaardige coördinators functie. En waarbij verantwoordelijkheden worden uitgebreid die raakvlakken hebben met de logistieke en geautomatiseerde verwerking van dienstkleding.

  

Organisatie

Als Rentex doen we de was voor de gezondheidszorg in Nederland. Met z’n allen zetten we de schouders onder de complete waslogistiek van platgoed textiel, dienstkleding en persoonsgebonden wasgoed. We doen ons werk als industriële wasserij vakkundig. Met alles wat je daarvoor nodig hebt efficiënt onder één dak, duurzaam en tegen zo laag mogelijke kosten. Maar we doen ons werk vooral samen met jou. Taking care together!

 

Jouw functie

De coördinator magazijn (in opleiding) voert zelfstandig werkzaamheden uit voor de afdeling magazijn, geeft leiding aan het team en is het aanspreekpunt voor de productieleiding. Het volgen, verwerken en sturen van logistieke goederenstromen en de daarbij behorende bestelactiviteiten tussen leveranciers, klanten en interne afdeling behoort primair tot de dagelijkse werkzaamheden. Het werken en affiniteit hebben met diverse specifieke software programma's is een vereiste voor het goed kunnen uitvoeren van deze functie. Inhoudelijke ondersteuning vindt plaats door de manager kledingbeheer en operationeel door de productieleider van de afdeling dienstkleding. Het vervangen van de productieleider behoort in de toekomst ook tot je takenpakket.

 

Kerntaken

• Je bent verantwoordelijk voor een gedegen actuele en correcte registratie via onze specifieke software systemen van alle klant gerelateerde artikelen. Deze zijn essentieel voor de totstandkoming van foutloze facturaties, koppeling sorteer carrousel dienstkleding met inzetopdrachten, koppeling kledingautomaten klanten, klantoverzichten en volledig inzicht in specificaties van artikelen.

• Je ben verantwoordelijk voor een efficiënt voorraadbeheer en registratie van goederen als dienstkleding en platgoed textiel.

• Je staat klanten te woord en doet de afhandeling van vragen, opmerkingen, bestellingen, mutaties, en klachten. Je coördineert de routing hiervan naar de verantwoordelijke medewerkers magazijn, interne afdelingen en terugkoppeling naar klanten.

• Je geeft operationeel leiding, zorgt voor een prettige werksfeer en ziet toe op de productiviteit.

• Je monitort de werkzaamheden binnen de afdeling, stelt prioriteiten, zoekt actief naar verbetermogelijkheden en vertaalt deze naar concreet (geplande) acties.

• Je voert ingangscontroles op binnenkomende goederen op aantallen en productspecificaties uit.

• Je draagt zorg voor de juiste uitvoering van veiligheids- en bedrijfsvoorschriften. Bij alles wat we doen staat de veiligheid, gezondheid en welzijn van onze medewerkers voorop.

 

Jouw profiel

• Minimaal mbo 4 niveau door opleiding of werk -en denkniveau

• Bereid tot het volgen van opleidingen & trainingen

• Professioneel niveau van Excel en goede beheersing van het Microsoft officepakket

• Correcte mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal

• Kennis en affiniteit met geautomatiseerde software systemen

• Belangrijke kerncompetenties: mensgericht leiderschap, flexibele werkhouding, hands-on-mentaliteit, accuraat, verantwoordelijk, georganiseerd, stressbestendig, besluitvaardig, daadkrachtig, leergierig, sociaal en communicatief vaardig en teamplayer.

 

Wij bieden

Rentex biedt een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid binnen een dynamisch familiebedrijf waar kwaliteit, service, professionaliteit en samenwerking hoog in het vaandel staan. Jouw inzet wordt beloond met een marktconform salaris en een compleet pakket secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 8,33% vakantietoeslag, 5,33% eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen, korting op jouw fitnesabonnement, fietsplan, collectieve zorgverzekering en een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen. Daarnaast bieden wij een prettig werkklimaat en organiseert onze personeelsvereniging jaarlijks gezellige, informele en spraakmakende activiteiten.

 

Informatie

Wil je meer informatie over werken bij Rentex? Neem dan contact op met Peter van der Meer, manager kledingbeheer op telefoonnummer 0515-578989.

 

Reageren

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan voor 22 september 2023 een uitgebreide motivatiebrief + CV o.v.v. vacature coördinator magazijn naar p&o@rentex.nl.