Taking care together

 

 

Bij Rentex spannen we ons dagelijks met z’n allen in, om je ziekenhuis of zorginstelling zo optimaal mogelijk te ondersteunen. Natuurlijk, wassen en waslogistiek gaan over technologie, betrouwbaarheid en de laagste kosten. Met goede samenwerking kom je dan tot de beste oplossingen. Samenwerken en goed voor mensen zorgen, dat is ons DNA.

 

Ons familiebedrijf is in 1913 opgericht in Bolsward. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot één van de grootste zelfstandige wasserijen in Nederland voor de gezondheidszorg. Dat is gelukt omdat we met wederzijds respect, plezier en in vertrouwen met elkaar en met onze klanten samenwerken. Taking care together! Met de volle aandacht voor je wensen en behoeften, de basis van het Rentex klantpartnerschap. 

 

ER IS NIETS OPGEWASSEN

TEGEN DE KRACHT

VAN SAMENWERKING

We hebben ook een schone taak voor de wereld

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid zijn nauw verweven met  onze bedrijfscultuur. Bewuste aandacht voor milieu, klimaat en de volgende generaties zien we als een verantwoordelijkheid in plaats van een verkoopargument. Bijdragen aan een schone wereld vinden we even belangrijk als jou verzekeren van schone was.

Bij Rentex werken we continu aan nieuwe innovaties, voor een optimaal circulair wasproces. Wat duurzaamheid betreft waren we altijd al ambitieus. We hadden bijvoorbeeld in 2001 al een eigen systeem voor waterzuivering. In onze wasserij rijden mobiele elektrovoertuigen (AGV). We zetten maximaal in op recyclen. We stellen ons werk graag in dienst van verantwoord ondernemen. En natuurlijk beschikken we over alle noodzakelijke certificaten.

VOOR MENSEN DOOR  MENSEN

We zijn scherp op de herkomst van textiel, een eerlijke prijs en de omstandigheden waarin mensen werken. 

DUURZAAM? VANZELFSPREKEND 

We gebruiken milieuvriendelijke zeep en zoveel mogelijk schone, duurzame energie. 

 

GOED VOOR ELKAAR

We hechten sterk aan mensen met plezier in hun werk en duurzame samenwerking, ook met mensen met minder kans op de arbeidsmarkt. 


SAMEN

ZIJN WE BETER!