Kom jij samen werken?

Vacature medewerker intern transport


Introductie
Een baan in de logistiek bij één van de grootste zelfstandige wasserijen van Nederland. Wij zijn op zoek naar collega's voor onze afdeling intern transport. 
 

Organisatie
Rentex in Bolsward is een familiebedrijf en gespecialiseerd in het verwerken van textiel voor de gezondheidszorg. Samen met 450 collega’s hanteren wij het motto “Taking Care Together”, het is niet gek dat onze directie zelf op een vrachtwagen rijdt, of meewerkt in onze productie. Ons doel is samen te werken om alles slimmer, sneller en beter te doen. Dit maakt onze wasserij een ontzettend leuk en uitdagend bedrijf om voor te werken.
 

Jouw functie

Je laadt/lost alle in-/uitgaande routes en verzorgt een correct belading van de vrachtauto’s. Je behandelt klachten aangedragen door de klantenservice, je bewaakt en kijkt kritisch naar werkprocessen op de afdeling, je signaleert het niet op tijd zijn van wasgoed van relaties zodat hier nog op kan worden bijgestuurd, je merkt (ver)storingen op, registreert, verhelpt deze en staat in direct contact met onze productieafdelingen en onze chauffeurs. 


Jouw profiel
Wat we zoeken is een sociaal en communicatief persoon die daadkrachtig is met een constant oog voor kwaliteit. Een persoon die zorgt draagt voor een juiste en volledige werking van onze logistieke processen.

Wij verwachten
- Mbo niveau 3 werk- en denkniveau
- Een aanpakker en een teamplayer
- Stressbesteding en flexibel
- Flexibel inzetbaar (vanaf 6.00 uur tot maximaal 22.00 uur)
- Fysiek in goede conditie
- Handig met geautomatiseerde systemen of bereid zijn dit te leren
- Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wij bieden
Rentex biedt een uitdagende bij voorkeur fulltime functie met veel verantwoordelijkheid bij een dynamisch familiebedrijf waar kwaliteit, service, professionaliteit en samenwerking hoog in het vaandel staan. Je inzet wordt beloond met een marktconform salaris, een compleet pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met een vaste eindejaarsuitkering, een collectieve zorgverzekering, een reiskostenvergoeding en een leuke werksfeer en collega’s. 
 

Informatie en reageren?
Wil je meer informatie over deze vacature of werken bij Rentex? Neem dan contact op met Marije Mulder, afdeling P&O op telefoonnummer 0515-578989 of e-mail p&o@rentex.nl.